Schrijf U alvast in voor de cursus PGS15 – 28 November 2024 Dordrecht

Vergeet u alstublieft niet in te schrijven voor de essentiële Cursus Gevaarlijke Stoffen in Opslag (PGS15) die gehouden wordt in Dordrecht op 28 November 2024. Deze cursus biedt cruciale inzichten en kennis over de veilige opslag van gevaarlijke stoffen, conform de PGS15-richtlijnen.

De training is een must voor professionals die betrokken zijn bij het beheer, de opslag en de hantering van gevaarlijke stoffen. Het biedt niet alleen diepgaand begrip van de regelgeving en veiligheidsnormen maar versterkt ook de competentie in het waarborgen van een veilige werkomgeving.

Inschrijven kan gemakkelijk via de volgende link: Open inschrijving cursus PGS15 – 28 November 2024 Dordrecht. Mis deze kans niet om uw kennis te vergroten en bij te dragen aan een veiligere werkomgeving.

Zorg ervoor dat u uw plaats veiligstelt voor deze belangrijke datum. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij de cursus!